Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedá se říct, že by Bára Poláková (40) úplně tajila totožnost svého přítele, ale rozhodně jeho jméno veřejnost doposud neznala. Během sobotního přímého přenosu StarDance, kdy herečka shodou okolností vypadla, ale konečně všechno prasklo. Ukázalo se, že Bára už nějaký ten pátek chodí se svým hereckým kolegou Tomášem Měcháčkem.

Herec, který se dostal do všeobecného povědomí jako sympaťák v reklamě na novou banku, přišel svou dívku psychicky podpořit do barrandovských ateliérů už během prvního kola na začátku listopadu. Tehdy ale zapadl do skupiny Bářiných přátel a nic nenasvědčovalo tomu, že je mezi nimi něco víc než jen přátelství. V sobotu už ale zamilovaná dvojice zapózovala naší fotografce.

A odkud ještě můžete znát Tomáše? Jeho nejvýznamnější filmovou rolí je postava promítače Petra z filmu Protektor a společně s Miluškou Bittnerovou moderuje pořad České televize Můžeme dál? Tomáš také vystupuje v populární stand-up show Na stojáka a společně s Polákovou hraje v hudebně-divadelním Varieté Oni.

Reklama

Další články

Načítám