Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Hvězda filmové trilogie Kameňák Václav Glazar (†65), kterého si diváci v prvním díle oblíbili jako falešnou matku představenou, žije kvůli nízkému důchodu a nedostatku pracovních příležitostí v šílené chudobě. Navíc ho neustále trápí velké zdravotní problémy a mnozí se obávali, zda proto neztratí chuť do života. Jenže producenti Pavel Pásek a Jiří Pomeje se rozhodli kamarádovi podat pomocnou ruku a obsadit ho do Kameňáku 4, jehož natáčení nedávno začalo pohřbem falešné mrtvoly. „Obrovsky mi to pomohlo. Už mám zase pro co žít,“ raduje se Glazar. Podívejte se na snímky z jeho návratu před kameru!

„Bylo to moc milé. Po dlouhé době, vlastně po čtyřech letech, šlo o mou první větší práci. Cítil jsem se, jako když dítě dostane první hračku, kterou si vysnilo před deseti lety. Zkrátka nádhera. Znovu jsem se vrátil do života,“ svěřil se Super.cz dojatý herec.

„Začal jsem opět dýchat. Dostal jsem takový přísun čerstvého vzduchu do plic i do srdce, že to ani není možné,“ rozplývá se Glazar.

Ten v Kameňáku 4 hraje opět mafiána Karla, jenž už je v penzi, a coby nejbohatší člověk široko daleko je přísně hlídaný ochrankou na svém ohromném panství. Stále ale kuje pikle a s vnukem přemýšlí nad novými syčárnami.

„Bylo to opravdu pohlazení pro mou duši. Celý štáb šlape, je to úžasná parta lidí. Jsou nastartovaní, a to je dobře. Všichni mě v čele s režisérem Novákem, který se ohromně vypracoval, uzdravili,“ dodal Glazar, který už léta řeší jednu nemoc za druhou a i na natáčení bylo vidět, že není zdravotně úplně v pořádku, do své role dal ale úplně všechno. Diváci se na jeho výkon budou moci podívat v kině už v říjnu, na kdy je naplánovaná premiéra.

Reklama

Další články

Načítám