Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák kapely Monkey Business Matěj Ruppert si společně se svou přítelkyní Terezou moc přejí dítě. Jako „přípravku“ na budoucího potomka si doma hýčkají psího mazlíčka Tobiáše.

Roztomilý bulteriér doprovodil svého páníčka i do pořadu Limuzína. Jaké však bylo překvapení moderátora Míry Hejdy, když se pejsek přímo v limuzíně pokakal. A stalo se tak přesně po roce vysílání pořadu, takže oslava jubilea stála za to.

„Jsme rádi, že i tentokrát je křest po roce vysílání na Óčku velmi netradiční. Cítit byla tahle atmosféra celé natáčení,“ smál se Hejda, jemuž Matěj Ruppert přiznal, že je i po tříletém vztahu pořád zamilovaný.

Ač zpěvákovi už jedno manželství nevyšlo, další svatbě se nakonec bránit nebude. „Se svatbou je to takové komplikovanější, protože už jsem jednou ženatý byl a nedopadlo to úplně dobře, trošku mě to odradilo, ale je pravda, že všechno směřuje k tomu, že bude opět chomout,“ svěřil se Matěj, jenž s kapelou Monkey Business už brzy oslaví 13. narozeniny.

Reklama

Další články

Načítám