Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Všichni se domnívali, že má Mirka Čejková (62) na pěkných pár let vystaráno, když jejím synům přiřknul soud v roce 2008 pohádkové alimenty ve výši dvě stě sedmdesáti tisíc korun měsíčně. Ve skutečnosti je ale bývalá zprávařka úplně bez peněz a musela prodat i střechu nad hlavou.

Její exmanžel Alex Čejka (42) totiž prý už čtyři roky výživné neplatí. „Mám platný rozsudek o alimentech, ale nic s ním nenadělám. Alex je Němec, žije ve Státech. Rozhodl se neplatit, tak neplatí," posteskla si deníku Blesk Čejková.

Finanční tíseň donutila moderátorku dokonce k tomu, že musela prodat rodinný dům v Horoměřicích, kde se syny Felixem (12) a Alexem (14) žila. „Vyzkoušela jsem téměř vše, co jde. Nabídla jsem bývalému manželovi, ať přijede do Čech, že nechám znovu vyměřit alimenty podle jeho aktuálního výdělku. Neozval se. Našel si novou partnerku a se mnou přestal komunikovat," svěřila se deníku zoufalá matka dvou dětí.

Trestní oznámení na vykutáleného exmanžela prý podávat nebude, neboť se jí příčí představa, že by s otcem svých dětí soudně bojovala. „Snažím se, co můžu, ale ta druhá půlka rodiny prostě citelně chybí,“ krčí rameny.

Související témata:
Horoměřice

Reklama

Další články

Načítám