Hlavní obsah
Článek

Moderátor Leoš Mareš (47) si podle zaručených zpráv našeho on-line deníku zažil před pár týdny perné chvilky na pražském Letišti Václava Havla. Svědci tvrdí, že náš nejlepší spíkr se chtěl za každou cenu dostat ze zpožděného letu do Londýna, ale rozhozená letuška ho nechtěla pustit z letadla. Víme víc!

Cestující se na palubu svého spoje dostali až čtyři hodiny po plánovaném odletu. Po další hodině čekání přímo v letadle ztratil Mareš trpělivost a požádal posádku, ať ho pustí ven.

„Nedivím se mu, všichni jsme z toho čekání byli otrávení. A překvapil mě. Myslel jsem si, že je to strašně arogantní týpek, ale choval se slušně. Stevardka vůbec nevěděla, co si s jeho požadavkem počít. Asi je zvyklá jet podle manuálu a každý nečekaný požadavek ji zaskočí. Marešova žádost v ní doslova vyvolala paniku,“ tvrdí náš zdroj. Po delší diskusi se nakonec našlo řešení. Stačilo zavolat ostrahu, která Mareše doprovodila do veřejných prostor letiště, a bylo po problému a ani nebyly porušeny předpisy.

A co na incident s leteckou společností říká sám moderátor? „Vůbec se na ně nezlobím, i to se může stát. Jen mě opravdu po pěti hodinách už nebavilo dál čekat. Producent show, kterou budu na Primě uvádět, mi v době, kdy už jsem byl na palubě letadla, esemeskou napsal, že to raději odložíme. Ve finále jsem byl rád, že posádka našla řešení, jak mi pomoci, abych nemusel dál čekat a letět s tak velkým zpožděním. Nemělo by to pro mě už žádný smysl,“ uvedl pro Super.cz smířlivě novopečený porotce Talentu.

Reklama

Další články

Načítám