Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Čeští rodiče se doteď nepoučili z děsů, které malým dětem vždy přivodí strašení čertem během Mikuláše a v duchu hesla „Když děsili rodiče mě, budu strašit i já svoje děti“ pokračují u prcků v zadělávání na hrozné noční můry. Takové modelce Agátě Hanychové (38) připadalo hrozně vtipné přivodit svému pouhých šestnáct měsíců (!) starému Kryšpínkovi téměř infarkt setkáním s rohatou nestvůrou. Aguš, máš ty vůbec rozum?

Mikulášové, andělé a čerti obcházejí české domácnosti už řadu let. Většina z nás si z dětství dodnes pamatuje, že přítomnost strašidelného pekelníka v nás vyvolávala záchvaty hrůzy. V poslední době se často od podobného strašení upouští, nedoporučují ho hojně ani psychologové. A když už, tak jako u všeho, by toho mělo být s mírou.

To se však bohužel nedoneslo k Agátě Hanychové, která na své miminko také poslala jednoho vydařeného ďábla. Zatímco původně byl nadšený z Mikuláše a anděla, čert ho srdceryvně rozplakal. Snad i sama Hanychová nyní lituje toho, co svému synovi udělala…

Reklama

Další články

Načítám