Hlavní obsah
Článek

Žádná hokejová či fotbalová partnerka. Nejkrásnější polovičkou slavného českého sportovce je přítelkyně šestého nejlepšího tenisty světa Tomáše Berdycha Ester Sátorová. A je to vážně kus. Není divu, že bez ní neudělá sexy tenista ani krok!

Ester chodí s Tomášem skoro dva roky. Kariéru modelky hodila za hlavu a nyní žije život svého partnera, kterého doprovází na prakticky všech turnajích po celém světě. Její krásy si všimli i světoví novináři. V žebříčcích tenisových přítelkyň a manželek označují právě českou krásku za největší kočičku.

Ester se na turnaje také pečlivě připravuje. Skvělé outfity, dokonalý make-up a vlasy. Dobře ví, že televizní kamery si jí rády všímají.

Berdych s Ester se v Čechách objevují minimálně. Nyní mají pár dní čas, protože tenista nečekaně vypadl již v prvním kole v Paříži na Roland Garros s domácím tenistou Gaelem Monfilsem. Dokonalý sportovní pár vyrazil na charitativní akci Nadace Terezy Maxové do pražského SaSaZu, kde se konal koncert kapely Lucie. Výtěžek z akce vynesl nadaci skoro dva milióny korun.

Reklama

Další články

Načítám