Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Renata Langmannová (37) se vrátila z pracovní cesty v Šanghaji a vyrazila s Lucií Kvasnicovou, manželkou Michala Dvořáka (58), na koncert kapely Lucie pro Nadaci Terezy Maxové. A pořádně se na to vymódila. Předvedla své dokonalé tělo v krátkých kožených šortkách.

"Dress code byl rock, tak jsem se toho při výběru outfitu držela," řekla Super.cz jedna z našich nejúspěšnějších modelek. Renata své ultraštíhlé tělo nemá zadarmo. Když v roce 2005 vyhrála titul Česká Miss, byla to holka z Moravy krev a mlíko.

Nyní se při výšce 176 centimetrů drží na váze 55 kilogramů. "Po Miss jsem šla s váhou dolů, držela jsem dietu, cvičila a běhala. Dostala jsem dolů 6 kilogramů. Nyní si to už jen udržuji. Pracuji z devadesáti procent v zahraničí. Nemůžu si dovolit mít pár kilo navíc. A protože ráda jím, nepotrpím si na diety, raději se trápím stále ve fitku," dodala Langmannová.

Reklama

Další články

Načítám