Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od chvíle, kdy se slovenský zpěvák Štefan Pčelár objevil v SuperStar, fanynky nemohly popadnout dech. A to včetně porotkyně Ewy Farne (30). Dokonalá tvář, bezvadná postava, velký talent a charisma. Ideální prototyp muže. Po třech měsících života v SuperVile se ale minimálně jedna věc změnila – právě ona zmiňovaná bezvadná postava. Štefan, který byl zvyklý věnovat se svému tělu, momentálně namáhá nejvíce své hlasivky, a i když se snaží ve vile posilovat a cvičit, úbytek pohybu začíná být znát.

Jeho tváře se začínají naducávat, svalnatá postava se poněkud zakulacuje a sám Štefan se ani netají svou láskou ke sladkostem.

„Nejde si nevšimnout, že Itchovo tělo už není tím, kterým bylo před soutěží. Některé kalhoty, které na začátku v pohodě obléknul, mu momentálně dělají při pohybu trochu problémy,“ prozradil zdroj ze zákulisí.

Možná změna jeho image bude mít za následek úbytek fanynek, které na Štefanovi mohou oči nechat. Už v neděli během grandfinále SuperStar přitom bude rozhodovat každý hlas…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám