Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se ohlédne supermodelka Petra Němcová (44) za svou profesionální kariérou, tak může být opravdu spokojená. Předváděla pro významné módní domy, byla andílkem Victoria's Secret, objevila se na obálce prestižního časopisu Sport Illustrated a předních módních magazínů, a úspěšná je i v oblasti charity, neboť se její nadace Happy Hearts Fund stará o čtyřicet dva tisíc opuštěných dětí.

Během své poslední návštěvy Prahy v rámci Prague Fashion Night nám modelka prozradila, že její úspěch pramení v její rodině, která ji a její sestru Olgu vždy ve všem podporovala.

„Maminka směrovala mě i sestru k tomu, abychom dělaly přesně to, co nám dělá největší radost," říká Petra a jedním dechem dodává: „Rodiče mě i sestru podporovali všemi silami, dělali první poslední. Pamatuji si, že do jedné hodiny do rána žehlili oblečení, abych na castingu vypadala krásně."

Němcová má se svými rodiči stále skvělé vztahy a často je jezdí do rodné Karviné navštěvovat. Od té doby, co se kráska se svou sestrou přestěhovala z New Yorku do Londýna, je v Čechách velmi často, jen se o jejích neoficiálních návštěvách neví.

Němcová původně studovala oděvnictví a chtěla se stát návrhářkou. Přestože školu dokončila, tak nakonec oblečení nenavrhuje, ale předvádí. Nechystá se Petra přece jen v budoucnu prosadit jako návrhářka? „Uvidíme, člověk nikdy neví. Není to přesně to, na co se soustředím," říká.

Pravda ale je, že Němcová za velkou louží brzy představí osobně navrženou řadu bytových doplňků. „Inspirovala jsem se zeměmi kolem světa, dary, které jsem v těch zemích našla. Ať už je to vlněná šála, kobereček či vůně," říká Petra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám