Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třiatřicetiletý Channing Tatum získal nejednu roli i díky své muskulatuře. Jenže občas se přihodí, že se muži natolik vžijí do požehnaného stavu svých partnerek, že začnou prožívat podobné pocity, nevolnosti a přibývat na váze. Minimálně to poslední se týká i Channinga, který dokonce přiznal, že přibral už 12 kilo.

Na taneční roli v Let's Dance nebo ztvárnění striptéra ve filmu Bez kalhot, kterého mimochodem Channing před hereckou dráhou skutečně dělal, by tak momentálně mohl zapomenout. Sám o sobě v rozhovoru pro Cosmopolitan řekl: „Navenek jsem tlustej kluk. Hrozně miluju jídlo, přibral jsem tak něco mezi 11 a 13 kily mezi filmy.“

„Připadá mi, jako kdybych měl natáčet filmovou postavu, která se má jen cpát pizzou a hrát šachy na pláži celý den. Potom si dám ještě víc pizzy a cheeseburgerů a budu pít pivo. To by bylo úžasný. Dal bych za to cokoli. Musím takovou roli získat,“ zasnil se Tatum.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám