Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss World Lucie Kovandová (30) udělala maturitu a je nadšená. "Mám většinou dvojky, u dvou předmětů se ale bodovalo, tak to ještě nevím přesně," řekla Super.cz na párty, kde poté, co odchodila módní přehlídku, popíjela novou značku českého sektu.

Ovšem když jsme se jí zeptali, zda tedy konečně oslavuje, prozradila, že začala už o den dříve. "Gábina Kratochvílová mi připravila jako překvapení grilovací párty u ní na balkóně," svěřila důkaz, že se nejkrásnější dívky Česka mezi sebou kamarádí.

Někoho by mohlo napadnout, že právě kvůli téhle veselici byla Lucka unavenější a na molu si nedávala pozor. Na přehlídce, kde předváděla modely Beaty Rajské, totiž pořádně zakopla a pohmoždila si kotník. "Terén nebyl nejlepší, podpatky byly vysoké. Ještě teď jsem z toho v šoku, už na mne v zákulisí čeká pytlík s ledem. Snad mi kotník moc neoteče," věřila Kovandová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám