Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Favoritky Dana Morávková nebo Pavlína Němcová, do nichž všichni vkládali velké naděje a hádali, že se probojují až do finále, postupně jedna po druhé soutěž StarDance opouští a zůstávají zprvu nenápadné dámy, které se ale kolo od kola zlepšují. Třeba taková Bára Poláková, jež je miláčkem publika nebo Kateřina Baďurová, která na parketu využívá své sportovní průpravy a předvádí neuvěřitelné výkony. A navíc v sexy šatech, na které jsme u velké sportovkyně doposud nebyli zvyklí.

Jelikož má Kateřina výbornou, vysportovanou postavu, může si odvážné modely v pohodě dovolit a vypadá v nich skvěle. Třeba sporé šatičky, v nichž řádila naposled, které daly vyniknout nejen nohám, ale také pevnému bříšku, to byla potěcha pro oko a balzám na duši.

Jelikož jsou Kateřina Baďurová a Honza Onder oblíbení nejen u poroty, ale hlavně u diváků, doufejme, že nás svými výkony budou oblažovat co nejdéle. Je na ně totiž opravdu moc hezký pohled.

Reklama

Další články

Načítám