Hlavní obsah
Článek

Rozchod Roberta Pattinsona (37) s Kristen Stewart (34) se tentokrát zdá být skutečně definitivní. Aférka režiséra Ruperta Sanderse s mladou herečkou tak způsobila rozpad obou do té doby klapajících vztahů. Sanders se dokonce musel vypořádat s rozvodem. Jak se zdá, Kristen druhou šanci od Roberta nechopila za správný konec a údajně si se Sandersem dál vesele esemeskovala a minimálně jednou se s ním i sešla. Jeden z nejžádanějších mužů planety Pattinson ze sebe už dál nehodlal dělat osla a také si začal s radostmi života. Podle zdroje z jeho okolí jej prý pojí více než blízké přátelství s britskou dramatičkou Polly Stenham. Mohla být dokonce i spouštěcím motorem jeho definitivní tečky za vztahem s nevěrnou Stewart.

Hvězda z Twilight ságy se od své herecké i životní partnerky odstěhovala minulý týden a jen pár dní nato se na internetu vyrojila jeho společná fotografie se Stenham a dvěma dalšími lidmi z noční pařby v New Yorku.

Ovšem údajných důvodů jejich rozchodu se objevilo hned několik. Podle jedné z domněnek začal Pattinson dokonce randit se zpěvačkou Katy Perry (39).

Reklama

Další články

Načítám