Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

To je ale svůdnice. Andrea Verešová (43) vyrazila na nákup zlevněných luxusních hadříků se svým kamarádem a osobním stylistou Dušanem Chrástkem do jednoho z obchodů v pražské Kotvě a všechny přítomné zase přivedla do varu. Svou bezvadnou postavičku, luxusní zadeček a dlouhé nohy totiž ukázala jen v titěrném nočním prádélku. A bylo se na co koukat.

"Chodím nakupovat s kamarádkou nebo Dušanem Chrástkem. Pevně věřím, že si zde nakoupím nejen pro sebe, ale pořídím zde i nějaké dárečky pro své kamarádky,“ sdělila Super.cz skvěle naladěná Andrea, která se připravuje na tradiční zimní dovolenou ve Špindlerově Mlýně. Prozradila také, že se v březnu chystá do Dubaje.

Na nakupovací akci pozval stylista Dušan Chrástek také svou kamarádku MUDr. Ivanu Němečkovou, která se na své klinice estetické medicíny stará o vizáž například Petře Janů, Ivě Janžurové nebo Janě Adamcové. Jejím klientem je i Dušan, se kterým velmi rychle našli společnou řeč. „Oba máme spoustu práce a jsme často na cestách. Jsem rád, že jsem se mohl s Ivanou alespoň na chvíli potkat,“ svěřil Super.cz Chrástek, který po pracovních závazcích v sobotu vyrazil na dovolenou do Malajsie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám