Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná vicemiss Veronika Chmelířová Procházková předvedla na španělském ostrově Fuerteventura své dokonalé tělíčko. Veronika denně cvičí, minimálně jí, a navíc snídá jen proteinový koktejl. "Je to super na svaly. A když jdu cvičit, pak si tak dvě lžičky proteinu ještě přidávám," prozradila Veronika tajemství svého pevného tělíčka Super.cz.

I když počasí není zrovna ideální, na slunci je 20 stupňů, Veronika vyráží denně k moři, aby přeci jen nějaké to opálení do Čech přivezla. A místní muži se na půvabnou blondýnku nemohou vynadívat. "Letos jsem dovolenou u moře nestihla, tak si ho chci užít," vysvětlila.

Veronika má dokonalé křivky. Při své výšce 176 centimetrů váží 54 kilogramů a pyšní se mírami 84-63-91. Není divu, že vášniví Španělé tak mlsně zírají. Veronika si jejich pohledů ale vůbec nevšímá. Je šťastně zadaná. Jejím manželem je chomutovský hokejista Milan Procházka. A Veronika má oči jen pro něj!

Reklama

Další články

Načítám