Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak už to tak v životě často bývá, momenty štěstí střídají okamžiky smutku. To na vlastní kůži zažila Katka Kristelová (44). Předtím, než moderátorka vyrazila se svým partnerem Kamilem Bartoškem alias Kazmou na taneční párty Sensation White, tak mu věnovala poměrně hodnotný prsten.

„Loni po této párty mi Kamil řekl, že mě miluje a že se mnou chce chodit. Takže jsme vlastně měli roční výročí. Zároveň Kamil slavil narozeniny, a tak jsem mu dala prstýnek,“ svěřila se nám Kateřina.

Kontroverzní moderátor se ale z dárku v hodnotě přesahující deset tisíc korun příliš dlouho neradoval. Při tanci mu šperk z prstu sklouznul. Kazma se okamžitě pokoušel ztracený prsten hledat, a aby byla celá situace o to nezvyklejší, tak mu v hledání pomáhali i přihlížející fotografové. Hledat drobný šperk v davu bíle oblečených rozdováděných lidí je asi horší, než hledat jehlu v kupce sena, a tak pátrací mise skončila neúspěchem.

„Prstýnek se nenašel, ale my jsme si i tak tuhle párty užili. Chodíme na tak málo večírků jako soukromé osoby, že by se to za rok dalo spočítat na prstech jedné ruky,“ říká Kateřina.

Reklama

Další články

Načítám