Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

U Petry Němcové (44), která se v posledních letech věnuje humanitární činnosti ještě aktivněji než modelingu, bychom v podobné focení už možná ani nedoufali. Zatímco v letech 2002 až 2007 nechyběla v uznávaném plavkovém vydání časopisu Sports Illustrated, z toho v roce 2003 na jeho obálce, nyní si Petra zakládá převážně na prezentaci sebe samé jako čestné ambasadorky Haiti a zakladatelky nadace Happy Hearts Fund. I proto byl výsledek jejího pózování pro australskou značku spodního prádla Wild Orchid překvapením.

Rodačka z Karviné žije již od šestnácti let v zahraničí a mluví téměř výhradně anglicky, přesto před časem nemile překvapila svou češtinou s výrazným cizím přízvukem. V rozhovorech si dokonce několikrát nemohla vzpomenout na český výraz a nahrazovala jej anglickým v naději, že jí protějšek pomůže se vyjádřit. Těmito snímky si to ale minimálně u mužského osazenstva zaručeně vyžehlila...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám