Hlavní obsah
Článek

Odborníci na rodičovství vyjádřili své obavy nad tím, že šestiletá dcera zesnulé Playmate Anny Nicole Smith již pózuje jako modelka pro známou oděvní značku Guess Kids.

Dannielynn Birkhead, která od smrti své matky, jež se v roce 2007 předávkovala drogami, žije se svým otcem Larrym Birkheadem v Kalifornii, zdobí jarní kampaň pro rok 2013.

Zahájení kampaně s sebou ale přineslo mnoho protichůdných reakcí. Její odpůrci si myslí, že půvabná Dannielynn by měla být spíše od záře reflektorů uchráněna, než aby na ni byl kladen mediální tlak.

„Proč musela následovat kroky své matky? Ano, je to krásná holčička, ale myslím, že by bylo mnohem lepší držet ji stranou od médií do té doby, než bude dospělá. Myslím si, že její otec by ji měl chránit před médii, ne dělat opak,“ uvedla zakladatelka portálu Divamoms.com Lyss Stern.

Anna Nicole Smith se dočkala největší publicity, když uzavřela sňatek s miliardářem J. Howardem Marshallem, který zemřel třináct měsíců po svatbě. Od té chvíle vedla vleklé soudní spory o majetek s nevlastními dětmi.

V roce 2007 ji našli v hotelovém pokoji v bezvědomí, nepodařilo se ji přivést k životu. Nad tím, jak zemřela, se vznášela řada otazníků. Nakonec se zjistilo, že zemřela na předávkování léky.

Reklama

Další články

Načítám