Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá tyčkařka a vítězka posledního ročníku StarDance Kateřina Baďurová se ukázala na dětské párty se svojí rok a půl starou dcerou Elenkou. U holčičky už vidí sportovní vlohy, ale od toho, aby se stala také vrcholovou atletkou, prý bude dceru odrazovat.

"Nabídnu jí všechny možné sporty. Jestli bude dělat vrcholový sport, bude čistě na ní. Kdybych se mohla rozhodnout, spíš bych ji od toho odrazovala. Je to velká dřina. Atletika je taková chudá královna. Do sportu jde čím dál méně peněz. Živit se tím a vydělat si na budoucí život nejde. Budu ji vést hodně ke studiu, to je důležité," řekla Super.cz Baďurová, která loni do StarDance nastupovala, když bylo její dceři půl roku.

"Přestávala jsem kojit, dokrmovala jsem a šlo to naprosto v pohodě. V osmi měsících se Elen začala stavět, v deseti měsících už chodila, byla hodně živé dítě. Brávala jsem ji i na tréninky s sebou. Nebyl to problém," upřesnila krásná atletka, která se v tanci našla a nyní ho dokonce učí v taneční škole.

"Momentálně učím u Petra Čadka každé úterý se svým tanečním partnerem ze StarDance Janem Onderem. Neuvěřitelně mě to baví a naplňuje. Nečekala jsem, že mi to takhle půjde a bude mě to bavit," dodala Baďurová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám