Hlavní obsah
Článek

Modelka a loňská držitelka titulu Česká Miss World Denisa Domanská (32) se ztratila z módních mol, ale nikoli proto, že by o ni nebyl zájem. Denisa totiž patří mezi cílevědomé studentky a modeling pro ni není prvořadý. "Teď mám před sebou něco mnohem důležitějšího. 6. června mě ve škole čeká hodně těžká zkouška, takže se jenom učím," prozradila Super.cz.

Denisa studuje velmi náročnou školu. "Jsem v prvním ročníku zubního lékařství na 1. lékařské fakultě Univerzity Karlovy. A mám před sebou zkoušku z anatomie, což je prosévací moment," upřesnila.

O tom, že bude zubařkou, snila už od dětství. "Sama jsem měla problémy se zuby a paní zubařka mi moc pomohla. A vždycky se mi líbilo čisté prostředí v ordinaci," doplnila. Ani mzdy zubařů nejsou marné a také není snadné najít toho pravého, protože jich je málo. "Ono je vůbec náročné se na školu dostat, natož ji dokončit," míní Denisa.

A co by sama poradila v péči o zuby? "Určitě ne přehnané bělení, to rozhodně není vhodné. Jinak samozřejmě pravidelné číštění dvakrát denně a aspoň třikrát týdně použít mezizubní kartáčky. Ale lepší vůbec než špatně, to si můžete naopak uškodit. Lepší je, napřed se poradit s dentální hygienistkou," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám