Hlavní obsah
Článek

Zbrusu nová cena pro Hvězdu internetu, novou kategorii vyhlášenou v rámci Českého Slavíka Mattoni 2012, padla do oka samotnému Gottovi. Když totiž Karel na generální zkoušce Slavíka cenu, kterou večer předával vítězi kategorie Hvězda internetu, uviděl, byl naprosto nadšený. Originální design autora trofeje Marka Mikovce ho doslova okouzlil. A také velmi překvapil!

„Panečku, to je lehounké. Čekal jsem, že mi klesnou ruce pod tíhou ceny, ale je to jako pírko,“ neskrýval překvapení Karel Gott. Když se pak dozvěděl z čeho a jak je cena vyrobena, jeho údiv a obdiv ještě vzrostl: „To je plastové a vyrobené na 3D tiskárně? Skoro se mi tomu nechce věřit, svět opravdu patří moderním technologiím,“ dodal Mistr uznale.

Karel Gott ocenil, že cena je velmi moderní kousek, ale zároveň v něm vyvolává nostalgii: „Víte, já mám rád rustikální věci, koneckonců je o mně známo, že už jsem takový sběratel. A nutno uznat, že taková zlatá nádhera by se mi určitě v interiéru vyjímala. Opravdu moc pěkné. Chvála autorovi.“

Reklama

Další články

Načítám