Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rodina Osbournových je v poslední době samá dovolená. Před šesti týdny všichni pobývali na Havaji, jelikož se tam ženil benjamínek Jack Osbourne a nyní se opět v početné sestavě všichni sjeli do Mexika, aby si tam užívali vodních radovánek, které bychom především u Kelly Osbourne nečekali.

Manželé Ozzy a Sharon Osbournovi tam strávili i čtvrteční Den díkůvzdání tak, jak praví tradice - v kruhu rodinném. Kromě jejich dvou dětí Jacka a Kelly jim dělal společnost také přítel Kelly Matthew Mosshart.

Módní kritička Kelly se přitom vrhla i na takovou prázdninovou zábavu, kterou by u ní mnozí nečekali. Osmadvacetiletá Kelly rybařila z jachty, jezdila na vodním skútru a zkusila s partnerem i kánoe. Ovšem na to, s jakou vervou se v pořadu Fashion Police pouští do kterékoli celebrity, u níž se objeví sebemenší faldík, se ani její postava nezdála být bez chybičky.

Kelly, chtělo by to možná trochu víc cvičit, když už musíš ostatní shazovat...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám