Hlavní obsah
Článek

Největší hvězda televize Pětka Iveta Bartošová (†48) by měla jít do sebe. Její nepříliš obdivuhodné výkony v posledních živých přenosech (jednou vypadala jak po cisterně rumu, za což dostala pokutu, podruhé se psychicky složila) už i stanici, která si ji vzala do Vánoc na triko, donutily jednat. Jestli ale někdo čekal, že zavolají Cimického nebo jiného muže s glejtem na psychiatrické vyšetření labilní pěnice, ten by se udivil k smrti. „Bude navštěvovat hodiny rétoriky,“ řekla Super.cz mluvčí stanice Kateřina Kotalová.

Na Bartošové je při přenosech vidět poslední dobou ohromné napětí. Zatímco donedávna dávala všechny dotazy levou zadní, nyní si nejde nevšimnout, jak útrpně poslouchá nově příchozí dotazy diváků. Když dojde k něčemu pozitivnímu, spadne jí balvan ze srdce tak hlasitě, že s tím mají problém i zvukaři. Právě strach z nepříjemných otázek Ivetě ohromně svazuje jazyk. A to tak, že mluví velmi sevřeně, podivně a navíc zvláštně i odpovídá. A když pak za to sklidí kritiku, hroutí se ještě víc.

„S Ivetou jsem byl v neděli celý den. Byla absolutně v pořádku. Jen co se ale blížil přímý přenos, začala být nervózní a změnila se jí mluva. Kroutily se jí konce slov. Trápí ji to, ale i když jsem s ní nechodil až na WC, alkohol ani prášky bych za tím neviděl,“ myslí si Felix Slováček, host nedělního Iveta živě, který je hrdý na to, že Bartošové pomáhá.

Pořád dokola jsme od zpěvačky slýchali, že se zbavila fobií, je v pohodě a že všechno dá. Jenže realita je úplně jiná. Dalo by se čekat, že Pětka svolá konzilium profesorů, kteří se budou snažit Bartošové pomoci po psychické stránce, protože právě duši má úplně zdevastovanou. Jenže televize na to jde od lesa. Asi pěkně prořídlého. „O angažování psychiatra a psychologa stanice neuvažuje. Paní Bartošová však bude v brzké době prostřednictvím TV Pětka navštěvovat hodiny rétoriky,“ rozhodla se stanice podle vyjádření Kotalové.

Takže příště nám možná Iveta Bartošová skvěle odříká naučené fráze, že se u toho ale bude vnitřně hroutit, s tím však nikdo nic nenadělá. Zvládne s takovou Lucernu?

Reklama

Další články

Načítám