Hlavní obsah
Článek

Modelka Vlaďka Erbová (42) má za sebou období, které by nejraději vymazala ze své paměti. Kvůli problémům se zuby totiž trpěla takovými migrénami, až jí málem explodovala hlava, a tak se musela svěřit do rukou lékařů. „Ukázalo se, že to mám od zubů. Specialista na operace dásní mi řezem porušil kost v dásni, aby mi povolili stabilitu zubu. Musím brát pravidelně léky proti bolesti, nedalo by se to vydržet,“ svěřila se Super.cz Vlaďka, která teď nosí rovnátka.

„Odmalička jsem měla rotované pětky. Když jsem byla těhotná s Viktorkou, zkazila se mi sedmička, kterou mi vytrhli. Pak se mi zdálo, že mi vyrostl nový zub, jenže to byla osmička, která se mi tam posunula. Když jsem se smála nebo fotila, vypadalo to, jako bych zub neměla,“ řekla nám Vlaďka, které se zatím s rovnátky mluví tak špatně, že by si ji mnozí mohli splést s nejmenovanou zpěvačkou, která však hovoří podivně z úplně jiných důvodů.

Modelce lékaři nalepili konstrukci - jakási rovnátka. Ty bude muset nosit rok, než se jí chrup upraví. „Mám je pár dní, takže mluvím jak retard s horkým bramborem v puse. Špatně se mi polyká a zhubla jsem už přes dvě kila, protože můžu jen kašičky. Mám pořád hlad a na svoji oblíbenou čokoládu, na níž jsem závislá, můžu zapomenout,“ smutní Erbová.

Ta je ale ráda, že ji partner Tomáš Řepka přemluvil, aby svůj problém se zuby řešila jinak než trháním zubů a keramikou. „Moc mi první dva dny, které jsem prospala, pomohl. Ze začátku jsem zažívala hrozné bolesti, po čtyřech hodinách jsem musela brát prášky. Ustupuje to, až mi ale utáhnou tu konstrukci, to teprve začne ta pravá paráda. Bolí z toho hlava, ale dá se to vydržet. A navíc rok uteče jako voda,“ dodala Vlaďka, která byla nedávno kmotrou nového kalendáře Dominiky Mesarošové, která se na snímcích ukázala opravdu v odvážných modelech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám