Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mediální bitva začala už před nějakou dobou, počátek té rozvodové se datuje k dnešku. Právě dnes totiž začíná rozvod manželů Venduly Svobodové (52) a Patrika Auše. A podle jejich okolí jsou ve hře velké peníze.

Vendula, která v současné době žije ve spokojeném vztahu s podnikatelem Vladimírem Waasem, je rozhodnutá svému stále ještě muži nedát ani korunu. „Nejsem povinná mu nic dávat,“ vyjádřila se stručně, ale velmi jasně Svobodová.

To se ale Aušovi, který prý Vendule navíc dluží dost vysokou částku, tři milióny korun, které Svobodová investovala do jeho podnikatelských aktivit, zřejmě líbit nebude a vyzkouší všechny možnosti, díky kterým by si rozvodem finančně přilepšil. „Budou bojovat o peníze. A nárokovat si Auš bude i výživné na rozvedeného manžela,“ cituje Aha! svůj zdroj.

Uvidíme, jak tohle skončí. Soudě podle toho, jak se k sobě manželé poslední dobou chovají, a co si prostřednictvím médií vzkazují, to ale nevypadá, že by se na všem v klidu domluvili.

Reklama

Další články

Načítám