Hlavní obsah
Článek

Má ji jako z praku, nemá ji jako z praku? On-line deníku Super.cz se podařilo od čtenáře získat fotografie především na internetu slavné české zpěvačky Marie Pojkarové (68). A za jednu z nich by asi dala všechny své úspory nebo si raději najala zabijáky, jen aby nevyšla na světlo boží. Vypadá na ní opravdu hodně zvláštně a kdekdo by tipoval, že je pod parou. Podívejte se do naší fotogalerie a přečtěte si, jak Pojkarová kvůli snímku zuřila!

„To si děláte legraci, ne? Někdo vám pošle nějakou blbou momentku a vy ji uveřejníte?“ rozzuřila se hvězda internetu, jejíž správně praštěné klipy dosahují statisícových zhlédnutí. Zdatně jim ale teď může sekundovat právě nová fotografie.

Když jsme Pojkarové zavolali a pak jí fotku ukázali, pokoušely se o ni mrákoty. „Každý občas vypadáme na fotce jako blbec. Ale věřte, nebo ne, vážně jsem opilá nebyla, i když mám teď v rodině spoustu starostí. Každý vám potvrdí, že se alkoholu prakticky vyhýbám,“ dušuje se Pojkarová, kterou proslavil hit Pejskové se koušou a která točí jednu píseň za druhou, aby v dnešní prý nelehké době vykouzlila lidem úsměv na tváři. Zkusmo jsme obvolali pár jejích známých a ti nám, světe div se, i přes záruku absolutní anonymity její slova o takřka stoprocentní abstinenci potvrdili.

„A víte co? Tak si tu fotku klidně vydejte, já se z toho nezblázním. Vím přesně, kdo vám ji poslal a s kým už se nemám vídat. Byla jsem s tím člověkem na večeři, zrovna jsem se vracela ze studia, kde jsem točila desku a už jsem byla unavená, navíc ty starosti v rodině. Fotil mě jen tak ze srandy a pak to pošle do médií? Fajn. Jsem normální ženská a každý chytrý člověk určitě uzná, že když se cvakne snímek v nevhodném momentu, i ta nejkrásnější osoba na planetě bude vypadat jako magor,“ dodala Pojkarová, jež má přezdívku královna českého bizáru a která právě boduje s bláznivým klipem Hej Kočí, v němž naplno zúročila svůj komediální talent.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám