Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejzářivějších hvězd letošního filmového festivalu v Cannes Eva Longoria (49) na svou víkendovou promenádu po červeném koberci jen tak nezapomene. Zatímco v pátek všechny okouzlila dlouhou krajkovou róbou s vlečkou v tělové barvě a byla za dámu, v sobotu se postarala o dosud největší poprask z celého festivalu, který se dostal na titulky mnohých bulvárních plátků po celém světě.

Představitelka Gabrielle Solisové, jedné ze zoufalých manželek ze stejnojmenného seriálu, si v sobotu na premiéru dramatu Jimmy P. (Psychotherapy of a Plains Indian) oblékla zelenkavé šaty, v nichž i přes jejich délku až na zem předvedla, že pod róbou se z estetických důvodů chodí u Longoriů zásadně naostro.

Herečku nejspíš ani nenapadlo, že by při takové délce šatů mohlo být cokoli vidět. Nepočítala ale s tím, že koberec bude kompletně promoklý a ona si bude muset sukni přidržet, aby si ji nezamokřila. Jak to nakonec celé dopadlo, můžete vidět v galerii...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám