Hlavní obsah
Článek

Praha, Bratislava, Košice, Soul, Tokio. Tudy zatím vede úspěšná cesta muzikálu Jack Rozparovač s hudbou Vašo Patejdla. A zvlášť asijské nastudování stojí za to. Super.cz získal nahrávku skladby Voda, čo ma drží nad vodou v korejštině. V Asii chtěli mít muzikál delší, a tak si tuhle písničku přidali.

U nás už se sice nehraje, ale na Dálném východě se do něj a do jeho tklivých melodií zamilovali. Muzikál má na svém kontě 270 vyprodaných představení v jihokorejském Soulu a 30 úplně stejně zaplněných repríz v japonském Tokiu. Na jaře bude uveden v Ósace, poté se na tři měsíce vrátí do Soulu a v září zase zpět do Tokia.

Už v pondělí 26. listopadu se na jeho domovské scéně, kde odehrál přes 200 repríz, tedy v Divadle Kalich, uskuteční galakoncert Jacka Rozparovače, na němž se ke svým rolím na jediný večer vrátí hvězdy původní pražské inscenace Hana Zagorová, Leona Machálková, Sabina Laurinová, Roman Vojtek, Zdeněk Podhůrský, Zbyněk Fric a výjimečně i autor muzikálu Vašo Patejdl. Jakou roli ale ztvární, to zatím neprozradil.

Reklama

Další články

Načítám