Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Holandská modelka Lara Stone, jež vyniká nad svými konkurentkami nejen díky zrzavým vlasům a pihám, ale především bujným přírodním poprsím, se nechala nafotit pár dní poté, co odtajnila, že čeká první dítě. Na snímcích pro magazín i-D ale ještě není žádné těhotenské bříško patrné.

Smyslná rusovláska, která byla podle časopisu Forbes letos osmou nejlépe placenou modelkou světa, v rozhovoru pro magazín uvedla, že je stydlivá. To se ale zdá být při pohledu na její fotografie především z minulosti spíš úsměvné. Lara například pózovala do půli těla nahá i pro prestižní kalendář Pirelli.

Překrásná Lara, jejímž manželem je britský komik David Walliams, před časem uvedla, že si nikdy nemyslela, že by mohla být modelkou, jelikož o svém vzhledu v mládí pochybovala.

„Když jsem byla malá a vyrůstala v Holandsku, pamatuji si, jak jsem viděla plakát s Kate Moss v reklamě na Calvin Klein Obsession a pomyslela jsem si ‚Bože můj, je úžasná‘. Nikdy by mě ale nenapadlo, že jednoho dne budu dělat to, co dělá ona. Vůbec mi to nepřišlo na mysl, jelikož jsem vypadala spíš jako kluk,“ přiznala Stone.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám