Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zahajovací ceremoniál má filmový festival v Cannes už za sebou a jak už to tak bývá, někomu se módně zadařilo, jinému méně. Do druhé skupiny nešťastníků tentokrát spadá i herečka Julianne Moore, která svou saténovou róbu od Diora totálně zazdila výběrem bot. Její páskové sandálky ve stříbrné barvě sice vypadaly úchvatně, jen by se nejspíš hodily na útlejší chodidlo. Půvabné zrzečce se do nich totiž nevtěsnaly všechny prsty.

Do nejužší části se vešly dokonce pouze tři, čtvrtý se krčil pod páskem a malíček už si žil vlastním životem zcela mimo obuv. Herečka si tím nejspíš ulevila od bolesti, kterou jí boty nepochybně způsobovaly, přestože se na červeném koberci procházela s úsměvem na rtech. Musela v nich totiž přečkat i premiéru filmu Velký Gatsby, jež se stala součástí zahájení festivalu.

Herečka, která se na podzim představí v remaku kultovního hororu z roku 1976 Carrie, je známá převážně z rolí ve filmech Nájemní vrazi, Dva v tom, Big Lebowski, Magnolia, Hannibal, Evoluce či Hodiny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám