Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Módní návrhář kubánského původu se pořádně vyparádil. Na českou premiéru filmu Velký Gatsby s Leonardem DiCapriem (49) v hlavní roli, který se odehrává ve 20. letech, přišel nejen stylově oblečen, ale doladil k tomu i svoji tvář. Osmany Laffita se oholil, nechal si narůst knírek a na hlavu nasadil paruku.

"Řídím se podle protokolu. Na pozvánce bylo napsáno, že jsou vítána 20. léta. Dal jsem si pryč i svoje vousy, snažil jsem se to vymyslet dohromady tak, aby to ladilo," řekl Super.cz Osmany Laffita, který si obvykle hlavu holí a legendární je již jeho dlouhý cop až do pasu.

"Uvažuji, jestli totálně nezměním svoji image. Musím ale počkat. Jednou ale určitě cop ustřihnu. Udělám charitativní akci, cop vydražím a peníze věnuji dětskému domovu," upřesnil návrhář.

Hlavu si prý holí. Kdyby to nedělal, měl by pořádné afro. "Své vlasy mám. Moje vlasy jsou tmavé a kudrnaté," upřesnil.

Na premiéru filmu Velký Gatsby, kam vyrazil s přítelem a maminkou, se velmi těšil. "Líbí se mi tam vše - párty, elegance, bohatství. Tak proto jsem tady. Viděl jsem již ten starý film s Redfordem. Je úžasný," dodal Laffita.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám