Hlavní obsah
Článek

Nedobrovolný odchod Karla Voříška (60) z Televizních novin, které, prý dočasně, musel opustit poté, co byl osočen z udavačství komunistické Státní bezpečnosti, má také jednu světlou stránku. A nikoli bezvýznamnou. Jak se Super.cz podařilo zjistit, zprávař Voříšek sice nesmí na obrazovku a dostal od televize dlouhodobé volno, ale dál bude brát plnou výplatu!

„Novu Karlův problém trápí, a tak to právně vyřešili tak, že mu dali až do pravomocného rozsudku soudu, který ho buď od nařčení očistí, nebo jej naopak potvrdí, placené volno,“ sdělil nám zdroj z Novy.

Moderátor totiž neporušil žádný interní předpis televize, ničím se neprovinil, a proto jej není možné postihnout. Pokud by se proces protáhl na léta, mohl by si Voříšek bezpracně přijít až na milióny. Pokud ovšem v tomto stavu vydrží a nepřejde třeba ke konkurenci.

Televize Nova nechce informace ani potvrzovat, ani vyvracet. „Jedná se o interní záležitost, kterou na veřejnost nekomentujeme," sdělil ředitel komunikace Novy Josef Koukolíček.

Podle našich informací je Voříšek celou situací zdrcen hlavně proto, že jeho problém postihl i jeho parťačku Markétu Fialovou, která zatím také přišla o práci a neví se, zda jen na chvíli, či natrvalo.

Reklama

Další články

Načítám