Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mnohé z fanynek Leonarda DiCapria (49) by si v úterý jistě přály být v kůži šestašedesátileté herečky Joanny Lumley a její věk by jim byl úplně lhostejný. Jejich idol totiž s postarší dámou natáčel v New Yorku na lavičce v parku líbací scénu do novému filmu Wolf Of Wall Street. Podle potutelného úsměvu herečky se dá usuzovat, že ani ona se za takový natáčecí den na režiséra filmu Martina Scorseseho nezlobila.

„Leonardo DiCaprio je okouzlující. Je to profesionál a je také velice milý a zdvořilý. Každý jej miluje, ale on se rozhodně nechová jako velká hvězda,“ rozplývala se nad proslulým sukničkářem Lumley.

Leonardo se ale k téměř o třicet let starší herečce choval jako gentleman i mimo kameru. Nabídl jí rámě a dlouze s ní konverzoval. Sympatická herečka, která je dvojnásobnou babičkou a je již 26 let vdaná za dirigenta Stephena Barlowa, mu jeho přízeň oplácela vytrvalými úsměvy nad jeho vtípky. DiCaprio to zkrátka umí s ženami každého věku...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám