Hlavní obsah
Michael Švec
Článek

Ruské dívčí duo Tatu svého času dobývalo hitparády po celé Evropě. Dívkám ale společná sláva nestačila, chtěly zazářit každá zvlášť, a tak se vydaly na sólovou kariéru.

Kýžený úspěch se ale nedostavil. Přesto dodnes jména Julja Volkova (27) a Lena Katina (28) nezapadla v zapomnění a zpěvačky se ze zbytků své někdejší popularity snaží urvat, co se dá.

Například Julja na sebe v rozhovorech neváhá prozradit i ta nejintimnější tajemství. „Vše je u mne předčasné. První sex jsem měla ve třinácti, první sláva se skupinou Tatu přišla v patnácti, první dítě jsem měla v devatenácti,“ šokovala v úterním rozhovoru pro magazín 7 dněj.

„Jeden rok za deset let – žít co nejrychleji, vše vyzkoušet, to je jako droga. A vlastně co se týče drog...,“ poodhalila svou další třináctou komnatu. „Chápala jsem, že přijde den, kdy mohu jeden ze svých experimentů prostě nepřežít,“ dodala.

Julja prozradila, že v dobách největších úspěchů Tatu byly s Jelenou velmi blízké kamarádky. „Když jsem jí najednou sdělila, že čekám dítě, Lenka mě velmi podpořila,“ doplnila.

Daleko menší radost měl ale producent skupiny. Julja už ale měla dost vyděláno na to, aby si koupila byt a postarala se o sebe.

Reklama

Další články

Načítám