Hlavní obsah
Článek

Herečka Kelly Preston (50) se téměř čtyři roky vyhýbala odpovědím na dotazy ohledně smrti jejího syna Jetta, jehož otcem byl John Travolta (58). Jett trpěl autismem a začátkem roku 2009, když mu bylo pouhých 16 let, prodělal epileptický záchvat. Rodina byla v té době zrovna na dovolené na Bahamách. Jett tehdy v rodinném pronajatém sídle v resortu Old Bahama Bay Hotel na ostrově Grand Bahama při záchvatu upadl v koupelně hlavou na zem a na následky zranění zemřel.

Preston se nyní poprvé rozhodla s bolestnou životní ránou podělit v rozhovoru pro magazín People a v televizním pořadu The Doctors. Herečka věří, že vývojové poruchy způsobuje stále častěji naše znečištěné prostředí. Velký vliv na ně má i naše nezdravá strava, a především chemie v ní obsažená. Kelly přiznává, že jejímu synovi určitě nepřispělo ani to, že během jeho kojení brala antibiotika. Preston by tak ráda apelovala na budoucí rodiče, aby se víc věnovali zdravé výživě a sama propaguje především organickou stravu.

Herečka má s Travoltou ještě dvanáctiletou dceru Ellu a rovněž dvouletého syna Benjamina. Jejich manželství trvá již 21 let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám