Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V současné době jedna z nejpopulárnějších kapel na světě, britsko-irští One Direction, jede své druhé světové turné, do jehož programu zařadila nejen dnes už notoricky známé songy jako One Thing, Gotta Be You nebo What Makes You Beautiful, ale také například hit Céline Dion My Heart Will Go On.

Niall Horan (19), Zayn Malik (20), Liam Payne (19), Harry Styles (19) a Louis Tomlinson (21) se dali dohromady v sedmé sérii soutěže X-Factor, kde původně soutěžili každý za sebe. Porotci jim ale navrhli, ať to zkusí spolu, což se ukázalo jako velmi šťastný nápad.

Za svou krátkou existenci už stihli vydat dvě alba, Up All Night a Take Me Home, vydali dvě knihy Forever Young a Dare to Dream, loni vyhráli Brit Award za nejlepší britský song (What Makes You Beautiful) a hned jejich první turné, o jehož pozadí můžete zítra večer na česko-slovenské MTV zhlédnout film, bylo zcela vyprodané. Tomu se říká raketový start.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám