Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ivana Chýlková (60) není právě prototypem princezny, ale spíše silné dynamické emancipované ženy. Přesto se i ona, když chce, nebo když ji k tomu vybídne její nevlastní syn Adam Kraus, dokáže proměnit v něžnou krásku. Jako při natáčení klipu k písni Písek je čas, kterou nazpívala spolu s Davidem Kollerem, kdy jí její role velela dlouhé kadeře navlnit do romantických loken a pusu natřít na růžovo. Jak málo stačilo, aby se z Ivany stala romanticky vyhlížející žena. A sluší jí to, co říkáte?

Písnička Písek je čas bude na nově připravovaném cédéčku Vánoční koleda, které vyjde k obnovené premiéře stejnojmenného úspěšného výpravného příběhu na motivy Charlese Dickense. Režie klipu, který se natáčel v Hybernii, kde se od posledního listopadu Vánoční koleda začíná opět hrát, se ujal Adam Kraus.

„Celý klip je velmi abstraktní a prostor divadla je to jediné konkrétní, co diváka ukotvuje. Chtěl jsem, aby se Ivana i David cítili uvolněně, protože je to hlavně o nich. Obraz je velmi intimní s akcentem na samotu člověka, což je obsaženo i v samotném textu písně,“ řekl ke klipu režisér Kraus.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám