Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako každou neděli odpoledne jsme byli zvědaví, v jakých modelech vystoupí večer finalisté SuperStar. A opět jsme nebyli zklamáni tím, co jsme viděli. To, jak se stylistům vyvedl outfit Veroniky Stýblové, by nás na místě sympatické blondýnky dohnalo k pláči.

Mladí zpěváci dnes mají večer věnovaný písničkám z 90. let. Ale určitě se v dobové módě dalo najít něco, v čem by chudák Veronika nevypadala tlustší o dvacet kilo. Bude oblečená v korzetu, přes který natáhla mikinku s netopýřími rukávy. A škoda na kráse byla na světě.

Netopýří rukávy nikomu na štíhlosti nepřidají a Veronika, která má sklon k baculatosti, nebyla výjimkou. V černých kalhotách je sice vidět, že tak při těle není, ale vršek je pekelný. Lépe by snad vypadala i v burce.

Sabina Křováková má naštěstí opravdu hubené nohy, jinak by jí zase v této oblasti udělaly pekelnou službu podivně vzorované punčocháče. Aspoň, že kluci vypadají normálně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám