Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Protože top pěti finalistům nové éry SuperStar začaly pomalu docházet síly, štáb povolal do SuperVily odborníka, psychoterapeutku Jitku Douchovou. Nejotevřeněji se na psychoterapii rozpovídala Veronika Stýblová. Zatímco například Sabina a Adam odmítali před kamerami sdělovat své pocity, bez rozpaků mluvili kromě Veroniky o svých duševních strastech i Martin a Štefan. A situace u některých z nich může být vážná!

Veronika totiž přiznala velký stres a únavu, která pramení z mnoha povinností, učení se nových písní a extrémní dávky adrenalinu před přímým přenosem. To Martina nejvíce trápí média, v nichž se dočítá o své osobě. „Občas je těžký se nad to povznést,“ přiznal Martin svůj pocit vůči nepravdivým článkům, které o něm údajně nepíší pravdu, ale veřejnost jim věří.

Už dnes večer se bude znovu rozhodovat o tom, kdo se přiblíží vítězství v nové éře SuperStar. Od 20:20 budou moci diváci TV Nova hlasovat pro své favority v kole zasvěceném hitům 90. let. V Rozhodnutí uslyší televizní diváci jako speciálního hosta Bena Cristovao (36).

Reklama

Další články

Načítám