Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nemá to dívka vůbec lehké! Něžnější polovina šíleného pěveckého dua Katka a Jindra je i přesto, že už dovršila plnoletosti, držena doma příšerně zkrátka. Kateřina Peclová (18) pochází z malé vesničky a rodiče jí dávají zaracha. Po sedmé hodině opustit svoji světničku? Neexistuje! „Proč nemůžu po devatenácté hodině ven? Schválně jsem udělala všechny úkoly a stejně nemůžu. Potentěný pravidlo sedmé hodiny, který rodiče nastavili, když mi bylo šest, se mi nějak přestává líbit,“ zlobí se dívka, která nám nedávno dala rozhovor o svých vztazích.

„A dost!“ řekla si Peclová a rozhodla se, že bude proti přísnému tatínkovi s maminkou rebelovat. „Chtěla jsem se projet na kole po dědině a nemůžu. V noci je to lepší, protože si můžu svítit světly a všechno je tak pěkně tajemný,“ stěžuje si dívka na Facebooku.

Návrh kamarádky, aby svým zploditelům domluvila lešenářskou trubkou, odmítla s tím, že by šlo o nepřiměřenou obranu. Co kdyby jim zkusila zazpívat podobně jako nedávno nám?

Katce se zdá, že pro rodiče je dospělá jen v některých věcech. „Od útlého věku, pokud jde o uklízení, vaření, slušný chování, ale pokud jde o něco jiného, tak to jsem mladá,“ smutní dívenka, která s Jindrou nedávno vydala nový klip, po němž se musí Karel Svoboda obracet v hrobě.

Reklama

Další články

Načítám