Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Moderátorka Gábina Partyšová (45), která se nám nedávno předvedla zcela bez známek make-upu, absolvovala tento týden jeden ze svých pravidelných jarních rituálů. A odhalila se více, než byste čekali. Byť na jejím zadečku stopy po celulitidě nejspíše pouhým okem neuvidíte, moderátorka je o své nedokonalosti přesvědčená a rozhodla se s nedostatky rázně zatočit.

„Kluci v posilovně říkali, že celulitidu nemám, ale já si nemůžu pomoct. Když stojím před zrcadlem, tak ji tam prostě vidím. Vzhledem k tomu, že se plavková sezóna nezadržitelně blíží, je na čase něco se sebou dělat,“ sdělila Gábina Super.cz.

Na masážním stole si Gábina nedělala žádné násilí a dopřála si pohodlí. Zahodila stud a před objektivem naší fotografky se ukázala nahoře bez jen v titěrných tangách. „Musím říct, že se tady o mě skvěle postarali. Kromě speciální masáže jsem si dopřála i důkladnou depilaci chloupků v podpaží. To je před létem taky naprosto zásadní záležitost,“ dodala vysmátá Partyšová, která půjde již velmi brzy podepisovat rozvodová lejstra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám