Hlavní obsah
Článek

Modelka Hana Svobodová (35) už pár týdnů chodí s podnikatelem Tomášem Horáčkem. A v modelingu není první. Jeho předchozí přítelkyně, zrzka Romana Pavelková, s ním nemá právě dobré zkušenosti. Dokonce před ním Hanku varovala.

Zrovna natáčela pořad pro TV Fanda v Chorvatsku, když jí Hanka začala volat a vyptávat se na něj. "Určitě jí ho nijak nevychvalovala. A kdyby takhle někdo varoval předtím mne, rozhodně bych do toho vztahu nešla. Zamilovaná být můžu, ale neztrácím kvůli tomu rozum," vysvětlovala jedna z jejích kamarádek z modelingu.

Ještě před ní s Horáčkem chodila Dominika Mesarošová, a to pouze krátce, takže žádné nepříjemné vzpomínky nemá. Romana ale dokonce skončila i v nemocnici. "Nechtěla bych se k tomu raději nijak vyjadřovat. Jsem ráda, že je to za mnou a přežila jsem ve zdraví," řekla Super.cz

Debata o tom, že s novým vztahem neudělala Hanka Svobodová dobře, se rozvinula při otevíračce nového kadeřnictví dvorního kadeřníka Agáty Hanychové (38) Martyho a téměř všechny přítomné modelky se na tom shodly. "Já viděla, jak v době, kdy s ním chodila, Romana vypadala. A nic hezkého to nebylo," dodala například Tereza Zimová.

Reklama

Další články

Načítám