Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Tereza Mátlová (48) sice není žádná modelka, ale figuru by jí mohly závidět i dámy, které se modelingu věnují. I když má o sobě nejrůznější pochybnosti, s tím, aby se před zraky fotoreportérů a kamer svlékla do plavek, partnerka hudebního bosse Františka Janečka (79) problém neměla. Ovšem pouze do jednodílných.

"Myslím, že pět kilo dole bych klidně snesla. Ale na hubnutí není čas. I když možná jsem teď shodila při zkouškách muzikálu Noc na Karlštejně v ústeckém divadle. Je to docela frmol, do toho se samozřejmě snažím být co nejvíc s dcerou," vysvětlila Super.cz půvabná blondýna, která má figuru jedna báseň.

"Na bikiny bych si asi netroufla, ale v plavkách v celku se cítím docela dobře. Navíc velmi ráda plavu. Máme bazén, miluju moře, které jsem si užila přes zimu na Floridě a v Dominikáně," dodala Tereza, která s dcerou Emily vyrazila na oslavu narozenin čestlického aquaparku.

Reklama

Další články

Načítám