Hlavní obsah
Článek

Nejslavnější maminka Česka Ornella Štiková (31) se týden co týden chlubí, jak její mediálně hojně obletovaný plod lásky s ženatým buldozerem ženských srdcí Josefem Koktou Quentin roste jako z vody.

Tentokrát na sociální síť umístila dojemnou momentku z postýlky, kde se Quentin s pusinkou otevřenou dokořán směje na celé kolo. „My little sweetheart“, napsala pod rozkošnou fotku svého syna Ornella.

Většina dam, které fotku okomentovaly, by vysmátého kojence nejraději snědla láskou. A to ani nemusí zrovna pózovat v tygřím oblečku. Mucínek krásnej, prďáckej budulínek, parádní smíšek, miláček, překrásný - pusinkovat, muchlat - tak vypadal jen zlomek superlativ od věrných fanynek pyšné matky Štikové.

Zatím to vypadá, že je Quentin celý po svém taťkovi Pepovi a až vyroste, jistě nebude mít nouzi o nápadnice.

Josef Kokta totiž i ve svých šestapadesáti letech nenechá žádnou sukni v klidu a netají se svou slabostí pro mladší krásky. Měl by si však dávat mnohem větší pozor, protože se Ornella nedávno nechala slyšet, že pokud nenechá ženské na pokoji, dá mu pár facek. A taková facka od dravé „Štiky“ jistě musí hodně bolet.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám