Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na představení knihy Daniely Peštové (53), která se zabývá tématem domácího násilí, způsobila herečka Alžběta Stanková (45) pěkné haló. Když se jí na křtu knihy moderátorka Eva Decastelo (45) zeptala, co by udělala, kdyby jí její partner dal facku, tak svou odpovědí všem vyrazila dech.

„To je těžká otázka. V minulosti bych se s tím člověkem okamžitě rozešla. Když budu mluvit konkrétně o mém partnerovi, se kterým mám dceru, tak bych asi jednu facku zkousla. Je totiž možné, že bych si ji zasloužila, protože já samu sebe znám a vím, že někdy na facku jsem,“ reagovala herečka.

V ten moment se autorce knihy „V dobrém i zlém a ještě horším“ protočily panenky. Betka totiž veřejně popřela všechno, za co Daniela jako ambasadorka projektu Avon proti domácímu násilí léta bojuje.

„Myslím, že Betka právě předvedla jeden z těch důkazů, proč máme stále problém s domácím násilím. Stále existují krásné a sebevědomé ženy, které dokáží najít důvod, proč by si zasloužily facku,“ snažila se vše otočit v žert Peštová. Herečka následně dostala od modelky kázání, jak se případně v podobné situaci zachovat.

Reklama

Další články

Načítám