Hlavní obsah
Článek

Nejen jména svých lásek nebo potomků si lidé nechávají tetovat na svá těla. Zpěvačka Lady Gaga (38) si zvěčnila do kůže pomocí inkoustu a jehly vzpomínku na její pobyt v nejznámějším brazilském městě. Gaga v Rio de Janeiru koncertovala a zároveň měla možnost trochu relaxovat a dovádět v bazénu i na hotelovém balkóně. Věhlasné Rio, které je známé především svými karnevaly, na ni nejspíš udělalo obrovský dojem, a tak si jej nechala vytetovat na hlavu.

Popová diva se v Brazílii ocitla kvůli koncertu v rámci svého turné Born This Way Ball. Čas tam strávený si užívala naplno, a tak není divu, že si vzpomínky chtěla uchovat co nejdéle. A nebyla by to Gaga, kdyby nevymyslela vskutku odvážný způsob. K andílkovi s korunou na hlavě, kterého si na vyholenou zadní část hlavy nechala vytetovat před dvěma měsíci, v sobotu přibyl i nápis Rio, konkrétně tedy ‚R†O‘.

Zpěvačka se ihned novým nápisem pochlubila na své webové stránce Little Monsters a Twitteru a k fotografiím napsala: „R†O! Příšerky, vy všichni na celém světě mě každý den inspirujete. Jste jako nekonečný oceán možností.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám