Hlavní obsah
Článek

Robert Pattinson (37) a Kristen Stewart (34) - v současnosti jeden z nejsledovanějších párů Hollywoodu. I když se o slavné dvojici neustále píše a mnozí by si mohli myslet, že o ní veřejnost ví vše, opak je pravdou. Pojďme se společně podívat na skutečnosti, které nejsou moc známé a možná jste o nich neměli ani ponětí.

1) Když Robert podepsal smlouvu týkající se jeho role upíra Edwarda Cullena, 75 tisíc lidí proti tomu podepsalo petici. Nemysleli si, že by pohledný herec byl tím pravým pro ztvárnění výše zmíněné role. Jak hrubě se mýlili.

2) Robertovou první hudební skupinou, v níž účinkoval, byla kapela nazvaná Bad Girls, kterou založil se svým hereckým kolegou.

3) Rodina Kristen vlastní vlky pojmenované Jack a Lily. Robert a Kristen se společně starají o psa, kterého si vzali z útulku. O dalším psím miláčkovi momentálně uvažují.

4) Robertovo nejdražší auto, které si pořídil, stálo 1500 dolarů, tedy v přepočtu 30 tisíc korun.  Prohlašuje, že financemi neplýtvá. Chtěl by ale jednou svým rodičům koupit dům.

5) Robert nepere oblečení. „V Londýně bylo praní prádla věcí, která trvala půl roku, byla to obří mise. Já a můj spolubydlící jsme každý měli své BMX (jízdní kolo) a na nich jsme převáželi špinavé oblečení do prádelny, bylo to jako konvoj,“ uvedl herec, který od té doby praní prádla nemá v lásce.

6) Kristen dobře peče. „Dělám opravdu dobrý koláč. Jablečný je nejlepší,“ řekla v jednom z rozhovorů.

7) Kristen je od přírody špinavá blondýna.

8) Robertův tatínek je prodejcem automobilů v Londýně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám