Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Hanka Mašlíková (41) poprvé ukázala svého přítele Martina na večírku. Chodí spolu skoro půl roku a Super.cz prozradili, že se stěhují do společné domácnosti a nebránili by se ani miminku.

"Jsme spolu skoro půl roku. Pokud je Martin v Praze, tak bydlí u mě. Volno zase trávíme u něj v Budějkách, kde vypneme a je tam krásně. Pravdou je, že se v Praze stěhujeme do nového na Praze 5. Je to ale hlavně kvůli psovi. Našla jsem krásný byt s předzahrádkou," řekla Super.cz Mašlíková.

Martin i Hanka by se již nebránili potomkovi a sami říkají, že jim tikají biologické hodiny. "Martinovi tikají, já navenek dělám velkou frajerku, ale také mi tikají. Chceme teď ještě chvilinku pracovat a pak uvidíme," prozradila Mašlíková. "Já jsem na děti připravený už dlouho. Určitě bych s Hankou dítě chtěl," dodal Martin.

"Teď jsme šťastní, spokojení, rozumíme si, smýšlíme stejně. Nemáme žádný problém. Klape to a pokud to bude klapat dál, doufám, že spolu založíme rodinu," uzavřela Mašlíková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám