Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Linda Finková už má za manžela Richarda Genzera (57) náhradu. Geňa opustil manželku a děti kvůli milence Markétě Jiránkové. Linda manželovu nevěru nesla těžce, ale nyní je vše za ní a má nového partnera. Pro Super.cz exkluzivně o svém novém muži promluvila.

Média u jejího domu před nedávnem načapala mladíka a vypadalo to, že si Finková našla zajíčka. Zpěvačka to ale vyvrací. "Byl to dvaadvacetiletý syn mého současného partnera. Médiím jsem to nevyvracela, přišlo mi fajn, že si lidi můžou myslet, že mám takového zajíčka," řekla Super.cz s úsměvem Linda.

S novým partnerem je šťastná. "Jsem zamilovaná. To by bez toho ani nešlo. Ještě spolu nežijeme. Občas k nám chodí. Ještě to nechceme, nehodí se to. Když má na to někdo jiný žaludek, já to dělat nebudu," narážela na Geňu a jeho novou partnerku.

Geňa se už snažil Markétu Jiránkovou dětem představit. Nedopadlo to ale dobře. Děti ji nepřijaly. "Partnerka Richarda viděla naše děti jednou. A nedopadlo to dobře. Myslím, že to stačilo. Není třeba, aby se mé děti vídaly s nedůležitými lidmi," vysvětluje Finková.

Naopak s jejím partnerem vycházejí výborně. "Mají se navzájem moc rádi," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám